dijous, 10 de novembre de 2011

CCOO negociarà a la Mesa Sectorial de Sanitat per intentar aconseguir un acord beneficiós per a tots els treballadors i treballadores

CCOO considera una irresponsabilitat convocar una vaga corporativa per mantenir privilegis
Des que l'Institut Català de la Salut va anunciar la seva intenció de reduir els sous de tots els seus treballadors per poder quadrar el pressupost de 2011, CCOO hem manifestat la necessitat d'introduir mesures de gestió i de racionalització que permetessin reduir la despesa. No podem permetre que al mateix temps que es vol reduir el sou d'uns es mantingui el pagament de complements a altres que no fan la feina que justifica el seu pagament.
CCOO creu que la sanitat pública catalana està en una situació molt difícil com a conseqüència de les retallades pressupostàries del Govern de la Generalitat, les quals han incrementat les llistes d'espera i han reduït els serveis a disposició de la ciutadania. Davant aquesta greu situació, CCOO considera una irresponsabilitat convocar una vaga a tot el sistema sanitari català que té com a únics objectius aconseguir reclamacions corporatives i mantenir privilegis intolerables d'uns quants, molt pocs, d'una de les empreses del SISCAT. CCOO continuarà treballant i negociant a la Mesa Sectorial, únic àmbit legítim de negociació, per aconseguir un acord que tingui en compte a tots els treballadors de l'ICS, que millori l'estabilitat de la plantilla, que mantingui la plantilla estructural, que permeti superar les dificultats econòmiques de l'ICS i que garanteixi la qualitat assistencial i l'increment de l'activitat.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada