dilluns, 18 de juliol del 2011

MÉS SACRIFICIS!!!

CCOO de Catalunya rebutja les declaracions fetes pel conseller d’Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, que demana més sacrificis als treballadors públics.


El sindicat critica el fet que el conseller hagi fet aquestes declaracions en una conferència i no s'hagin produït en l'àmbit escaient, la Mesa General de Negociació de l'Empleat Públic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Per això, l'Àrea Pública de CCOO de Catalunya apel·la al conseller a no crear alarmisme entre els funcionaris, que ja estan patint la retallada del 5% en els salaris. De fet, entre aquesta retallada i la congelació salarial que pateixen, la diferència amb el cost real de la vida es podria situar prop del 10%.

CCOO de Catalunya creu que aquestes declaracions no es poden acceptar, perquè no es pot permetre que els empleats públics hagin de pagar una crisi que no han provocat, i demana un altre tipus d'accions, com mesures de control al mercat financer i a l'especulació, veritables aprofitats d'aquesta crisi.

Accediu a les declaracions de Mas-Colell on reclama "sacrificis" als empleats públics





El conseller d'Economia assegura que els funcionaris hauran de "fer el mateix per una mica menys"

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada