dijous, 14 de juliol del 2011

Acomiadaments en la sanitat pública.

Les retallades en la sanitat pública en els darrers dies han agafat una nova embranzida. L’Hospital del Mar, l’Hospital d’Igualada, l’Hospital de Calella, l’Hospital de Granollers, entre molts altres, han anunciat als representants dels treballadors l’inici d’expedients de regulació d’ocupació, els quals suposaran l’acomiadament de centenars de treballadors i treballadores, la disminució de l'activitat, el deteriorament de la qualitat assistencial i l’increment de les llistes d’espera.


Tancament de l'Hospital Dos de Maig

Amb més de 400 professionals, presta assistència sanitària a Barcelona amb uns alts nivells de qualitat, que han aconseguit que els seus serveis siguin molt valorats pels seus usuaris.

CCOO fa mesos que estem denunciat que les retallades en la sanitat incrementaran les llistes d’espera i disminuiran l’activitat i la qualitat assistencial. L’acomiadament dels professionals dels centres sanitaris públics i el tancament d’un hospital de referència demostren que l’oposició de CCOO a les retallades està plenament justificada i que el Govern ha faltat a la veritat quan ha afirmat que la reducció del pressupost no afectaria la qualitat assistencial.

Mútua de Terrassa presenta un expedient de regulació d'ocupació que afecta un terç de la plantilla

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada