dimarts, 20 de desembre del 2011

UN BON ANY!!!

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Les i els integrants d’aquesta Secció Sindical de CCOO volem desitjar-vos un feliç solstici d’hivern i un nou any més profitós que aquest que ens deixa.
Ha estat un any molt difícil i els que venen no ho seran menys.
Hem viscut la marxa (acomiadament) de moltes companyes i companys, l’augment de les càrregues de treball, la retallada en els nostres salaris... i d’altres “alegries” que a ben segur ens tenen preparades...
No cal que ens equivoquem. Volen acabar amb tot allò que és públic i que per tant no és negoci per a ells. I no es detindran fins que ho aconsegueixin. Primer han estat els eventuals, ara comencen pels interins i després, ja us ho podeu imaginar...
No us en refieu dels vostres caps. En general ja han comprat les maneres i les intencions dels nous amos. Per tant, és essencial  la presa de consciència de que només  la lluita unitària per una sanitat pública i per un treball digne ens pot permetre que no puguin abastir els seus objectius.
Estarem  com sempre sempre al vostre costat, lluitant contra totes aquelles situacions injustes o abusives ( que ja estem patint) amb tots els recursos possibles.
Amigues i amics, salut i força.!!!

Desembre de 2011






Secció Sindical CCOO
Baix Llobregat Centre - Litoral




0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada