dilluns, 10 de març del 2014

Reprèn la destrucció de l'Institut Català de la Salut concebuda per Prat

Per una ordre de la Generalitat, reprèn la destrucció de l'ICS. ERC l'ha fet possible. Però té por de que li faci perdre expectativa de vot. El Parlament no n'ha sabut res.
Els consellers de Salut, Boi Ruiz, i d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, escolten una intervenció d'Artur Mas al Parlament
Alfons Quintà
Divendres, 7 de març del 2014
El 14 de juliol del 1789 hi va haver la presa de la Bastilla, iniciant així la Revolució Francesa. Però l'infeliç Rei absolut Lluís XVI, que vivia en els llims, va escriure aquell dia, en el seu diari, només un mot: "rien", res.

El passat 25 de febrer, va passar quelcom de molt greu pel present i pel futur de Catalunya que també va semblar banal, o no res, "rien" en francès. No hi va haver cap comentari crític per part de cap reietó de cap partit.

Va ser l'aprovació pel Consell Executiu de la Generalitat d'una ordre aparentment insignificant per la qual s'encomanava al "Servei Català de la Salut (CatSalut) a reordenar les entitats proveïdores del sector públic vinculades al Departament de Salut en l'àmbit de la Regió Lleida". El text d'acord no té pèrdua possible. +Info

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada