dimecres, 25 de juliol del 2012

COMENÇA LA VENDA DE L'ICS?

Amb gran inquietud rebem la notícia de que la Generalitat de Catalunya està començant el procés d’externalització dels serveis informàtics.
Això vol dir que l’ICS, com a d’altres departaments i empreses públiques dependents de la Generalitat es quedaria sense informàtica pròpia. Això vol dir que les companyes i companys d’aquest servei hauran de deixar el seu lloc de treball a una empresa externa i s’hauran d’incorporar a les seves places (si les tenen), desplaçant als interins corresponents. Això vol dir que els problemes informàtics quotidians hauran de ser atesos per personal que desconeix la problemàtica dels centres i que es perdrà immediatesa en les reparacions, la qual cosa vol dir que a les dificultats que dia a dia plantegen uns equips molt justets haurem d’afegir els retards que ocasionaran uns serveis privatitzats i reduïts al màxim per tenir rendibilitat.
Hem demanat informació sobre el tema i com sempre ningú sap o no vol dir res. Però heu de saber que ja s’ha informat als companys del servei d’informàtica. És a dir, això tira endavant.
No serà difícil trobar dins del consells d’administració de la/les empreses adjudicatàries els mateixos noms dels amiguetes de sempre...
Des de aquesta Secció Sindical volem expressar el nostre rebuig i exigim la màxima informació i el posicionament de la direcció sobre aquest tema.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada