dimecres, 23 de febrer del 2011

CCOO contra la retallada al sector públic

Avui ens hem concentrat a la plaça Sant Jaume contra els retalls que el govern està fent al sector públic.

L’aprovació de la instrucció 1/2011 de 8 de febrer, per l’aplicació de determinades mesures previstes a l’Acord de Govern d’11 de gener de 2011, ha començat a tenir conseqüències desastroses i irreversibles, especialment en els serveis d’atenció directa com poden ser les residències de l’ICASS, les llars d’infants, els centres d’Infància, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’ensenyament i la sanitat entre d’altres.

La Generalitat promou una retallada d’ocupació pública “indiscriminada i no planificada” que comportarà un “empitjorament dels serveis públics a Catalunya”.

L’eliminació de places està provocant l’acomiadament de moltes persones interines i temporals i la degradació consentida dels serveis públics, amb l’objectiu, cada vegada menys ocult, de la privatització de tots els serveis essencials.

La retallada de contractes, els trasllats forçosos, la negativa a què els treballadors/es puguin fer ús de drets reconeguts, juntament amb el xantatge que suposa la no-cobertura de les baixes, fan necessari donar una resposta contundent, des de tots els fronts possibles.

Exigim la retirada immediata de la Instrucció per part de la Generalitat, ja que suposa la impossibilitat de mantenir uns serveis públics suficients pels ciudatans.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada