divendres, 30 de març del 2012

29M - GRÀCIES!

Companyes, companys,

Moltes gràcies per la vostra participació en la VAGA GENERAL i en la MANIFESTACIÓ d’ahir 29M!!

Ha estat un èxit rotund, ja que la participació de la VAGA s’ha vist incrementada amb escreix respecte les anteriors convocatòries, malgrat l’influència, voluntària o no, de la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent i/o l’ICS.

Per començar, en una reunió el dia abans de la VAGA, és va donar l’ordre de no permetre canvis el dia de la VAGA entre les companyes/s que estaven de mínims i els que volien treballar, per bé que el dia anterior s’havia pactat aquesta possibilitat amb el Comitè Vaga.
Això va provocar que companys/es de mínims que volien fer VAGA no van poder fer-la.

Finalment, com sempre, el tractament de la participació que fa l’ICS no s’ajusta a la realitat, ja que considera a les persones que fan mínims com a NO VAGUISTES quan molts de vosaltres volíeu fer VAGA, per tant la DAP presenta un resultats (fes clic) molt diferents als que s’ajusten a la realitat (fes clic).

En conclusió si comptéssim els mínims que volien fer VAGA i no la van poder fer, la participació hagués estat superior al 30%!!

En el decurs de les properes setmanes esperem NO conèixer noves incidències com les que van succeir a l’última Vaga General on, entre d’altres coses, es va obligar a la gent a anar al CAP el mateix dia a dir si la feia o no.

Nosaltres continuarem dia a dia fent la nostra feina, defensant els pocs drets que ens queden, lluitar per recuperar els perduts i seguir informant a través de les assemblees.

dimarts, 27 de març del 2012

Com ens afecten la Llei de pressupostos i la Llei de mesures fiscals de 2012?


divendres, 23 de març del 2012

27 març MANI a CASTEFA



A robar carteras! ...dels contribuents!!

VÍDEO-CARTA ABIERTA al Presidente Artur Mas
Co-pago de 5€ para sentarse??? Parte I


Co-pago de 5€ para sentarse??? Parte II

dimecres, 21 de març del 2012

A robar carteras! ...dels contribuents!!

El diari El País en la seva edició de Catalunya continua detallant els negocis a la sanitat catalana d'en Ramón Bagó. Les privatitzacions no s'ha demostrat que millorin res, bé segur que milloren les butxaques dels lladres que les volen.

RECURS DPO 2011 Model

Zelador 2009


Acte públic d'elecció de destinació 24 març

Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut
Sala d’actes
Gran Via de les Corts Catalanes, 587.
Barcelona




divendres, 16 de març del 2012

Tothom quiet! Mans enlaire, això és un robatori!


dilluns, 12 de març del 2012

DPO - Resultats provisionals 2011


Artur Mas = Més Atur i Retallades


Llei de Mesures...i encara els hi donaràs les gràcies!?

diumenge, 11 de març del 2012

11M-oltes Gràcies!!

29M VAGA GENERAL

Foto

El màxim òrgan de direcció de CCOO ha aprovat per unanimitat una resolució en què acorda convocar una vaga general el 29 de març, després d'analitzar la situació creada en les relacions laborals i en la cohesió de la societat espanyola per la decisió unilateral del Govern d'aplicar una reforma laboral i un nou i dur ajust pressupostari.


divendres, 9 de març del 2012

INICIATIVA PENAL POPULAR

dijous, 8 de març del 2012

100 desigualtats que persisteixen

La Secretaría Confederal de la Mujer de CCOO ha publicado el informe ‘100 persistentes desigualdades de género en la realidad sociolaboral de las mujeres’, que recoge significativos datos e indicadores que ponen de relieve la situación de desigualdad de género en los ámbitos laboral y social, a pesar de los avances conseguidos en los últimos años, fruto también del trabajo de CCOO en defensa de derechos, oportunidades y mejoras laborales, como sindicato de clase, de hombres y mujeres.

Les retallades i la reforma laboral afecten especialment les dones


PUNT DE TROBADA 11M a 3/4 de 12

8 de MARÇ

La crisis també està sent l’excusa perfecte per a retallar drets i llibertats civils. Abatre la igualtat i la llibertat de les dones és un principal objectiu pels qui ara ens governen i els sectors que representen:

Estem a punt de perdre el dret a l’avortament, pel qual vam lluitar tants anys; s’està qüestionant la pastilla del dia després; s’estan desmuntant els serveis públics, carregant cada vegada més a les dones, que som les que no hem deixat mai d’assumir la responsabilitat de la cura de les persones malaltes, dependents i infants.

En els mitjans més conservadors s’està arribant a debatre públicament i sense embuts si la tornada a casa de les dones seria una solució a l’atur...

Em de tornar a lluitar per aquells drets que pensàvem que ja estaven conquerits.

CELEBREM EL 8 DE MARÇ

MÉS QUE MAI!!

Sílvia Espinosa
Secretaria de la Dona FS

dimecres, 7 de març del 2012

COM ENS APLICARÀ EL GOVERN LA REDUCCIÓ DEL SALARI del 3%



VI Conveni de la Dependència

 Les Federacions de Sanitat i Sectors Sociosanitaris (FSS-CCOO) i Activitats Diverses de CCOO (AADD-CCOO) van aconseguir, el passat divendres 2 de març a la seu del Servicio Interconfederal de Mediación y Arbitraje (SIMA), un preacord sobre el contingut del VI Conveni de la Dependència, després d'haver plantejat sol·licitud de mediació, prèvia a una possible demanda davant l'Audiència Nacional. L'acte de mediació es va tancar amb una acta d'ajornament, fins al pròxim dia 16 de març, quan després de les consultes i tràmits interns, si són favorables, se signarà el VI Conveni de la Dependència.

En defensa dels Serveis Públics


dimarts, 6 de març del 2012

11-M: la dignidad de las víctimas, la dignidad de nuestras vidas

divendres, 2 de març del 2012

Traductor de la reforma laboral “para currantes”

Vídeo  ¡No es por la crisis, es por el morro!